Viceadministrende direktør i Bonnier Publications er omkommet ved tragisk ulykke

Det er med stor sorg, vi må meddele, at viceadministrerende og publicistisk direktør i Bonnier Publications, Jens Henneberg, er afgået ved døden efter en tragisk ulykke i en alder af kun 60 år.

Lørdag den 17. august styrtede Jens Henneberg under en mountainbike-tur i Silkeborgområdet, og selv om redningsmandskabet hurtigt fik Jens transporteret til Skejby Sygehus, viste skaderne på nakkehvirvlerne sig for omfattende.

”Jens var et usædvanligt menneske”, udtaler Jesper Buchvald, administrerende direktør i Bonnier Publications. “Hans store nysgerrighed og appetit på at opdage verden, gjorde ham til et meget vidende menneske som altid var spændende at være i selskab med. Alle som har arbejdet med Jens ved at hans passion og engagement rakte over ufatteligt mange interesseområder og altid med et godt blik for den menneskelige faktor. Vi har mistet en afholdt og en ekstraordinært talentfuld kollega i Bonnier Publications. Men det største tab er for hans familie, og det er hans kone og tre døtre, som er i vores tanker i denne stund”, siger Jesper Buchvald. Vi beder alle efterkomme familiens ønske om at få ro i sorgen.

Jens Henneberg har gennem flere årtier været central drivkraft i forhold til at udvikle og forme magasinerne i Bonnier Publications. En utrættelig ambassadør for det gode, inspirerende og engagerende indhold. I tillæg har hans bidrag til virksomhedens udvikling, ikke mindst internationalt og gennem partnerskaber, været særdeles vigtige.

Jens vil blive savnet af alle i Bonnier.

Æret være hans minde.

 

For yderligere kommentarer kontakt administrerende direktør, Jesper Buchvald:

Telefon: 24698220
Mail: [email protected]

Bonnier Publications står bag en spændende portefølje af mediebrands. Hvert af vores brands repræsenterer passion og værdier, som deles af forbrugere i mange lande, og det er grundlaget for den tætte relation, der dyrkes gennem de forskellige medier.