Jump to content

BO BEDRE

BO BEDRE er det mest kendte bolig- og designmedie i Danmark og Norge. Når du træder indenfor i medieuniverset, kommer du også indenfor i de mest eksklusive nordiske hjem.

Lad dig inspirere af Skandinaviens allerbedste arkitektur, design og indretning til dig egen bolig. Både inde og ude. Fordi dit hjem er rammen for dit liv. Funktionelt, æstetisk og emotionelt. Så det skal være godt.

BO BEDRE viser vejen for at bo og indrette sig i tråd med tidens ånd. Med sin aldrig svigtende sans for spirende trends og ikonisk design. Det smarte hjem, det bæredygtige hjem, det næste hjem. Oplev det. Og udlev det.

BO BEDRE udkommer i Danmark og Norge.

www.bobedre.dk

MEDIEKIT

Download mediekit for BO BEDRE

Som annoncør finder du alle relevante oplysninger, muligheder, specifikationer og priser i vores mediekit. Download specifikt mediekit for hvert land, du ønsker at annoncere i.

Favoritter

Design Favoritter

BO BEDRE og Bolig Magasinet Design Favoritter sætter stort fokus på design på tværs af kategorier i BO BEDRE og Bolig Magasinets univers og platforme.

Favoritter Norge

Design Favoritter

Design Favoritter setter fokus på design: alt fra kjøkken og bad, til møbler og interiør. Med andre ord, alle de elementene som uttrykker vår personlige boligstil og identitet.

KONTAKT

Lad os matche jeres interesser

Vi hjælper vores brugere, læsere og kunder med at få mere ud af deres interesse for bolig, design og indretning. Har du historier eller annoncer, som kan matche det?

Danmark

Erik Rimmer

Chefredaktør – BO BEDRE & Scandinavian Living

Henrik Mader

Salgschef

Norge

Tonje Madsen

Chefredaktør – BO BEDRE Norge

Norge

 Cecilie Konterud

Markedssjef – Norge