Gør Det Selv

Fordi du kan!

Gør Det Selv er et magasin, der har fokus på glæden ved at gøre det selv. I tæt kontakt med fagfolk hjælper, vejleder og inspirerer redaktionen læseren i forhold til de mange praktiske opgaver, der knytter sig til boligen både inde og ude. Den primære målgruppe er mænd over 30, der finder glæde ved praktisk arbejde, uanset om motivet er økonomisk eller hobby-betonet.

Gør Det Selv er magasinet, der gør boligen mere værd

Gør Det Selv lægger vægt på instruktive og grundige trin for trin-beskrivelser af de mange opgaver, der udføres. Såvel sproget som stilen er letforståelig og instruktiv. Fagudtryk forklares i bokse i forbindelse med de enkelte artikler, og pædagogikken er i højsædet. Det er målsætningen at give læseren en så grundig og kvalificeret vejledning, at han føler sig klædt på til rent faktisk at gøre det selv – fra at reparere et vindue til at lave en hel tilbygning.

Udkommer også i Sverige, Norge og Finland.

Chefredaktør - Gør Det Selv Søren Prien
+45 3917 2160
Send mail

Bonnier Publications står bag en spændende portefølje af mediebrands. Hvert af vores brands repræsenterer passion og værdier, som deles af forbrugere i mange lande, og det er grundlaget for den tætte relation, der dyrkes gennem de forskellige medier.