Illustreret Videnskab

Vi tager læseren på en opdagelsesrejse i videnskabens verden

Lige siden bladets start i 1984 har Illustreret Videnskab været Nordens største magasin om videnskab, natur og teknik. I dag udkommer magasinet, som stadig produceres i Bonnier Publications’ hovedsæde i København, i 14 lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Letland, Litauen, Holland, Belgien, Australien, New Zealand, Estland, Slovenien og Thailand.

Mere end 25 år i videnskabens tjeneste

Illustreret Videnskab beskæftiger sig med verdens førende forskning inden for alle grene af videnskaben. Artiklerne i hvert magasin bliver til i et tæt samarbejde mellem redaktionen og fagfolk på de forskellige videnskabelige områder. Fra hele verden henter redaktionen billedmateriale hjem fra internationalt førende fotografer og billedbureauer. Magasinet er desuden kendt for sine unikke illustrationer, som på en letforståelig måde forklarer indviklede sammenhænge, der ikke kan udtrykkes i ord.

Chefredaktør - Historie & Illustreret Videnskab Sebastian Relster
+45 3917 2280
Send mail

Bonnier Publications står bag en spændende portefølje af mediebrands. Hvert af vores brands repræsenterer passion og værdier, som deles af forbrugere i mange lande, og det er grundlaget for den tætte relation, der dyrkes gennem de forskellige medier.