Jump to content

Digital Redaktør

Patrick Boje Jensen

Patrick Boje Jensen er digital redaktør hos Bil Magasinet. Her på siden kan du høre meget mere om hans arbejde, og hvordan hans dagligdag hos Bonnier Publications er.

Hvad arbejder du med hos Bonnier Publications?

Jeg er digital redaktør på Bil Magasinet. Det vil sige, at jeg har det primære ansvar for vores digitale historier og vores digitale kanaler. Lige nu er det bilmagasinet.dk, Facebook, Instagram og vores nyhedsbrev. Derfor går de fleste af mine dage med at finde ud af, hvilke historier vores læsere interesserer sig for. Men også med at finde ud af, hvor historierne skal ligge. Er det en billedehistorie, der hører til på Instagram? Eller passer den bedre som en Youtube-video? Eller skal vi skrive en klassisk artikel? Det er sådan set mit primære ansvar.

Hvad brænder du for i dit arbejde?

Siden jeg var helt lille, har jeg været en kæmpe bilnørd. Men indtil jeg fik det her job, troede jeg ikke rigtig på, at det var noget, jeg kunne arbejde med. Så det med at få lov til arbejde med biler hver dag, uanset om det er at skrive artikler om dem, at prøvekøre dem eller at lave videoer om dem, det er en drengedrøm, der går i opfyldelse.

Patricks favoritter

De 3 bedst ting ved Patricks arbejde

Patrick deler her de 3 bedste ting ved sit arbejde.

Jeg arbejder med noget, som jeg elsker at nørde – nemlig biler!

Når man arbejder med digital journalistik, kan man se resultaterne og reaktionerne lige med det samme.

Der er ingen i Danmark, der ved mere om deres fagområde end mine kollegaer på Bil Magasinet.

Hvad gør dig mest glad ved dit arbejde?

Der er to ting, som jeg synes er rigtig fede ved mit arbejde. Den første er den professionelle del. Når det lykkes at skrive artikler, som vedkommer folk, og som folk synes er interessante at læse – at gøre Bil Magasinet relevant så folk klikker ind og læser vores historier. Den anden er, at jeg engang imellem kan få lov til at prøvekøre nogle biler. Komme ud og se verden. Se hvad bilerne kan og mærke, hvordan der er en udvikling på det her marked hele tiden.

Hvorfor valgte du oprindeligt at tage jobbet?

Jeg blev uddannet journalist i 2013 og har primært arbejdet med digital nyhedsjournalistik. Når jeg så var færdig på arbejde, gik jeg hjem og så bil-videoer på Youtube og læste bil-magasiner. Det faldt mig ikke ind at koble de to ting, min interesse for biler og mine professionelle kompetencer, før jeg stødte på et jobopslag fra Bonnier som digital redaktør på Bil Magasinet. Det virkede jo fuldstændig oplagt, og nogle gange kan jeg godt slå mig selv i hovedet over, at jeg ikke har søgt den her karrierevej tidligere. Heldigvis kunne de godt se mig i stillingen. Så det var helt vildt fedt.