Jump to content

Engagement Editor

Anne Rubow

Anne Rubow er engagement editor på Gør Det Selv-redaktionen. Her på siden kan du høre meget mere om hendes arbejde, og hvordan hendes dagligdag hos Bonnier Publications er.

Hvad arbejder du med hos Bonnier Publications?

Jeg sidder på Gør Det Selv-redaktionen, hvor jeg er engagement editor. Det vil sige, at jeg sidder som en del af ledelsesteamet på Gør Det Selv, hvor jeg har ansvaret for det digitale område. Derfor arbejder jeg rigtig meget med vores hjemmesider. Vi udkommer jo i fire lande, så vi har også hjemmesider i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Jeg sidder ikke selv og skriver artikler, men jeg hjælper med at planlægge indhold, oprette artiklerne på hjemmesiden og sørge for at alt spiller digitalt. Derudover har jeg også ansvar for vores andre digitale kanaler, blandt andet nyhedsbreve og sociale medier.

Hvad brænder du for i dit arbejde?

Det jeg brænder for i mit arbejde, det er den digitale transformation, som vi har gang i her i huset. Vi har i mange år været hamrende dygtige til at udgive trykte magasiner, og nu skal vi være hamrende dygtige til at lave det fedeste digitale produkt for vores brugere online. Det er helt klart mit primære drive i den her stilling.

Annes favoritter

De 3 bedste ting ved Annes arbejde

Anne deler her de 3 bedste ting ved sit arbejde.

Den digitale transformation af indhold og indholdsproduktion, som mediebranchen er i gang med.

Samarbejdet med så mange forskellige fagligheder og eksperter, der brænder for deres felt.

De gode arbejdsforhold med massere af fleksibilitet og frihed under ansvar.

Hvad gør dig mest glad ved dit arbejde?

Det der gør mig mest glad i mit arbejde, det er nok, at jeg arbejder med så mange forskelligartede opgaver og med så mange forskellige typer af mennesker. Jeg arbejder sammen med de mest nørdede udviklere og de mest passionerede Gør Det Selv journalister og med nogle inspirerende marketingfolk og nogle dygtige analytikere. Hele vejen rundt arbejder jeg sammen med nogle rigtig spændende og meget forskellige mennesker.

Hvorfor valgte du oprindeligt at tage jobbet?

Det, der oprindeligt lokkede mig til Bonnier Publications, er den enorme faglighed der er her i huset. Både ude på brandsene med deres redaktionelle faglighed, men også i alle de hjælpefunktioner, der sidder og støtter op om brandsene. Jeg er i særdeleshed glad for at sidde på Gør Det Selv-redaktionen. Jeg er ikke selv en gør det selv’er, men der er et kæmpe marked for gør det selv arbejde, og det er rigtig fedt at arbejde på et brand, som rider på en bølge på den måde.