Jump to content

Art Director

Lone Simonsen
Brunstrøm

Lone Simonsen Brunstrøm er art director på Bogredaktionen. Her på siden kan du høre meget mere om hendes arbejde, og hvordan hendes dagligdag hos Bonnier Publications er.

Hvad arbejder du med hos Bonnier Publications?

Jeg sidder som art director på Bogredaktionen, hvor jeg laver magasin layout. Der er både noget redesign og noget, der skal laves helt fra bunden. F.eks. laver vi forskellige særudgivelser, hvor vi genbruger stof fra Historie og Illustreret Videnskab. Vi laver også nogle licens magasiner, som vi køber udefra. Så skal der f.eks. layoutes en ny forside til et Harry Styles magasin. Så det er primært magasin layout.

Hvad brænder du for i dit arbejde?

Jeg er så heldig at få lov at lave print-layout. Det har jeg lavet, siden jeg startede i 2001. Jeg brænder for at lave noget, der kommer på print. Altså noget man kan tage og føle på. Og så synes jeg, at det er fedt at lave redesign på nogle ting. Lige give det et moderne tvist. Det, synes jeg, er noget af det, der er rigtig sjovt ved mit arbejde.

Lones favoritter

De 3 bedste ting ved Lones arbejde

Lone deler her de 3 bedste ting ved sit arbejde.

Alle de søde mennesker jeg arbejder sammen med. Det gør, at man går glad på arbejde hver dag.

Frihed under ansvar. Jeg får lov til at udfolde mine kreative evner – på en ikke kontrolleret måde. Det får man også det bedste resultat ud af.

Et stort hus med mange mange kompetencer – man kan altid finde en, der kan det, man ikke selv kan.

Hvad gør dig mest glad ved dit arbejde?

Det, der gør mig mest glad ved mit arbejde, er mine kollegaer. Og sådan har det været i alle de år, hvor jeg har arbejdet. Det er kollegerne, der gør, at man er glad for at gå på arbejde hver eneste morgen, og at man giver det en ekstra skalle, fordi man er et team, der laver noget sammen. Selvfølgelig er det også selve arbejdet, men det er det sociale og sammenholdet med kollegerne, der gør, at jeg har været her i over 20 år.

Hvorfor valgte du oprindeligt at tage jobbet?

Jeg har altid vidst, at jeg skulle lave et eller andet kreativt. Jeg elsker at lave kreative ting også i min fritid. Jeg broderer. Jeg syr. Som art director skal man jo hele tiden være kreativ og have ideer. Jeg får hele tiden nye ideer. Løber aldrig tør. Heller ikke i mit arbejde. Det er nok bare en evne man har.