Bøger & bookazines

100  forskellige udgivelser med populær historie og videnskab

Anden verdenskrigs største dramaer genfortalt i medrivende tekst og flotte billeder. Videnskabens vigtigste gennembrud inden for medicin, energi og astrofysik. Opskrifter på en sund tarm, et indbrudssikkert hjem og mere energi i hverdagen.

Udgivelserne fra Bøger & Bookazines dækker alle emner, men har hovedvægt på emnerne historie og videnskab, fx i bogværkerne En verden i Krig, Historiens Højdepunkter og Videnskabens Nye Verden.

Afdelingen udgiver omkring 100 bookazines årligt i 6 lande. Størstedelen af bookazine-udgivelserne er opbygget over temaer som fx Kampvogne, Vegansk livsstil, Universets største gåder, Fremtidens energi, Korstogene og Mord & mysterier.

Andre er specialmagasiner om fx Minecraft, Mindfulness og Anden Verdenskrig.

Hvert år udgiver afdelingen en Historie Årbog og en Illustreret Videnskab Årbog. Historie Årbogen tager udgangspunkt i en række nyheder året igennem og trækker paralleller tilbage til historiske dramaer. Illustreret Videnskabs årbog præsenterer årets største videnskabelige gennembrud inden for medicin, teknik, rumfart og naturfænomener.

Chefredaktør - Bøger & bookazines Hanne-Luise Danielsen
+45 3917 2193
Send mail

Bonnier Publications står bag en spændende portefølje af mediebrands. Hvert af vores brands repræsenterer passion og værdier, som deles af forbrugere i mange lande, og det er grundlaget for den tætte relation, der dyrkes gennem de forskellige medier.