Cookie- og privatlivspolitik

Til den aktive mand
fra 25 år og opefter

12 numre om året i
DK, Norge og Sverige

12 siders anmeldelser
og test i hvert nummer

www.aktivtraening.dk

Aktiv Træning

– gør det sjovt at komme i topform

Magasinet Aktiv Træning inspirerer til og hjælper og rådgiver mænd fra 25 år og opefter med at komme i bedre form og sørger for, at de får det maksimale ud af den tid de bruger på motion og træning, hvad enten de løber, dyrker styrketræning, cykler, svømmer eller noget helt femte. På Aktiv Trænings redaktion er holdningen, at træning og en sund livsstil skal være drevet at lyst og glæde. Det sikrer gode oplevelser, giver ny energi i dagligdagen og fastholder de gode, sunde vaner! Derfor er hvert nummer fyldt med inspiration, veloplagte guider, udførlige programmer, brugbare tips og råd og instruktive øvelser - lige til at bruge.

Aktiv Træning tester også alt det nyeste udstyr – så man undgår irriterende fejlkøb – og giver gode råd om kost og sundhed, og hvordan man forebygger skader og sygdomme. Alt sammen sker i samarbejde med landets førende eksperter inden for motion, sundhed, træning og kost.

Undervejs er der også portrætter og interviews med både kendte og ukendte personer, for hvem motion og sundhed betyder noget for deres liv. Og som kan være inspirerende for andre med appetit på et aktivt liv. Ligesom der i bladet altid er velskrevne, underholdende artikler, som sætter tidens trends og tendenser i perspektiv – eller beretter om unikke oplevelser, store præstationer og inspirerende aktive rejser.

Redaktion

Kontakt redaktionen på Aktiv Træning på:
[email protected]

I hvert nummer besvarer bladets dygtige eksperter inden for træning, kost, udstyr og sundhed spørgsmål i Aktiv Trænings store brevkasse.
Spørgsmål til bladets ekspertpanel sendes til:
[email protected]

Annoncering i bladet

Klik her for yderligere information om annoncering i Aktiv Træning.

Kundeservice

Klik her, eller ring på 39 10 30 00.

Hjemmeside

På Aktiv Trænings hjemmeside finder du den populære løberuteplanlægger samt en række artikler, træningsvideoer, aktuelle tilbud og meget mere.
www.aktivtraening.dk

Chefredaktør

Niels Christian Thalund
[email protected]

“Vi tror på, at det skal være sjovt at leve sundt og aktivt”