Om os

Om os

Bonnier Publications har fokus på specialmedier. Med kvalitetsindhold hjælper vi vores kunder til at få mere ud af deres interesser. Vores udgangspunkt er magasiner, men vi har også en stor digital virksomhed. Vi er aktive i hele Norden, og nogle af vores mest kendte brands er Illustreret Videnskab, Historie og I Form

Verdenssucces med Illustreret Videnskab

Bonnier Publications har hovedsæde på Strandboulevarden i København. Vi er en medievirksomhed, hvis aktiviteter omfatter trykte og digitale magasiner, bogserier, apps, websites og forskellige digitale tjenester. Vi får vores indtægter fra annoncesalg, løssalg og især salg af abonnementer.

Vores speciale er cross border publishing, som betyder, at vi skriver de fleste af vores tekster på dansk og oversætter og bearbejder materialet, så det kan udgives på mange sprog.

Dette site præsenterer primært koncernen Bonnier Publications og aktiviteterne i selskabet Bonnier Publications, men der er information og links til andre dele af koncernen. Annnoncesalget til ”cross border”-titlerne varetages i Danmark af Benjamin Media i samarbejde med partneren Liwa Media.

Vi står bag mere end 40 brands, som udkommer i op til 6 lande. Fx Illustreret Videnskab, der kom til verden i 1984, og som det første magasin nogensinde blev lanceret simultant i Danmark, Norge og Sverige. Senere kom også Finland og Holland til. Illustreret Videnskab udgives desuden på licens i bl.a. Australien og Thailand, så magasinet er i dag et verdensomspændende brand med to millioner læsere.

Læs alt om historie, krig, træning, mode og meget mere

Vores brands leverer viden og underholdning i høj kvalitet og dækker specialinteresser inden for mange forskellige emner, som fx historie, sundhed og træning, fotografering, gør det selv-arbejde, mad, mode og videnskab. Vi lægger stor vægt på troværdighed og information, som man kan bruge til noget.

Blandt vores mest kendte titler findes bl.a. Illustreret Videnskab Historie, I Form, Aktiv Træning, Digital Foto, Komputer for alle og Gør Det Selv.

Vores kerneprodukt er trykte og digitale magasiner, men vi har stor succes med mange vidt forskellige formidlingsformer fx bogserier, læserrejser og apps. Vi står bl.a. bag bogserierne Historiens Højdepunkter, En Verden i Krig, Danmarks store Gør Det Selv Leksikon og Dit Hus.

Fra Bo Bedre til Benjamin: Forlagets historie

Virksomheden blev stiftet af Palle Fogtdal i 1959 og opnåede sit første store gennembrud allerede i 1961 med boligmagasinet Bo Bedre. I 1983 blev forlaget opkøbt af den svenske familiekoncern Bonnier. Bonnier Publications er således en del af Bonnier Group, der bl.a. omfatter bogforlag, aviser og tv-stationer og har aktiviteter i ca. 20 lande.

Siden årtusindskiftet har Bonnier Publications lanceret en række nye magasiner og bogserier, bl.a. Illustreret Videnskab Historie i 2005 og bogserien Videnskabens Univers i 2008. Dertil opkøbte vi idenyt og det svenske blad for husejere Vi i Villa. I 2009 blev forlaget Benjamin Media en del af Bonnier Publications og dermed også brands som Woman, Costume, Bilmagasinet m.fl.

Bonnier Publications er fortsat en abonnementsbaseret virksomhed, men hvor vi førhen tilbød vores kunder at tegne abonnement på et eller flere trykte magasiner, kan vi i dag tilbyde en hel vifte af muligheder tilpasset den enkeltes behov og interesser. Fx lancerede vi i 2015 tjenesten WYPE, der giver abonnenterne adgang til at læse magasiner digitalt på web, smartphone og tablets.

Stærke løsninger til annoncører

På det digitale område formidler vi kontakt mellem annoncører og markedets stærkeste segmenter og målgrupper. Takket være vores kvalitetsindhold og målrettede digitale tjenester kan vi koble brugere og annoncører sammen, der hvor interessen og opmærksomheden er størst.

Det gør vi gennem skræddersyede kommunikationsløsninger, databaseret annoncering og højt kvalificerede leads, dvs. kontaktinfo til potentielt interesserede kunder. Vi arbejder også med affilliate salg, som går ud på at linke mellem de produkter, vi omtaler, og de webbutikker, hvor produkterne kan købes. Med specialister inden for alle disse områder af digital forretning og teknologi er vi på forkant med de løsninger, som markedet efterspørger.

Bonnier Publications står bag en spændende portefølje af mediebrands. Hvert af vores brands repræsenterer passion og værdier, som deles af forbrugere i mange lande, og det er grundlaget for den tætte relation, der dyrkes gennem de forskellige medier.