Cookie- og privatlivspolitik

Om os

Bonnier Publications er Nordens største udgiver af magasiner med mere end 50 titler. Blandt de mest kendte af vores magasiner er Illustreret Videnskab, I Form og Gør Det Selv.

Vores 500 dedikerede medarbejdere leverer viden og underholdning i høj kvalitet til de omkring to millioner mennesker, som hver måned læser
vores magasiner. Medievirksomheden Bonnier Publications udgiver endvidere bøger og dvd'er og har mere end 50 hjemmesider.

Bonnier Publications' speciale er cross border publishing. Det betyder,
at en række magasiner har én hovedredaktion i København, og at de
øvrige udgaver af magasinet oversættes og bearbejdes nationalt.

Bonnier Publications-koncernen har hovedsæde i København og derudover kontorer og redaktioner i Oslo, Helsinki og Stockholm. I Holland og Belgien udgiver vi selv Illustreret Videnskab. Illustreret Videnskab udgives endvidere på licens i en række andre lande.

Bonnier Publications indgår i det svenske, familieejede Bonnier, der er et mediekonglomerat med bl.a. aviser, bogudgivelser og tv-stationer i 20 lande.
Hjemmesiden for Bonnier AB er www.bonnier.se

Denne hjemmeside indeholder især overordnet koncerninformation og information om de danske udgivelser, der laves i hovedsædet.

Ledige stillinger

Multimedie-designer/grafiker studentermedhjælper til Illustreret Videnskab

Layoutare till Bonnier Publications i Köpenhamn

Gör Det Själv söker svensk redaktör

Nordic Digital Product Manager

Uopfordrede ansøgninger

Bonnier Publications A/S modtager gerne uopfordrede ansøgninger til studentermedhjælperstillinger.

Øvrige uopfordrede ansøgninger gemmes ikke.

Vi har i øjeblikket ingen elevstillinger eller praktikpladser, hvorfor det ikke er relevant at sende ansøgninger vedrørende dette.