Jump to content

Ny chefredaktør på Costume skal fortsætte digital transformation

Med Camilla Frank får Costume en erfaren chefredaktør, som trækker perspektiver fra content marketing og digital branding ind i udviklingen af mediets digitale position.

Costume er midt i en udvikling, som skal styrke mediebrandets digitale profil og position. Den ambition skal Camilla Frank fremover stå i spidsen for som chefredaktør på Costume i Danmark.

Vi vil indtage en ret unik position i det danske mediebillede med Costume som toneangivende digitalt medie inden for mode, skønhed og stil. Det er målet med den transformation, som Camilla Frank skal fortsætte og lede som chefredaktør,

forklarer Birgitte Raben, der er ansvarlig direktør for Costume hos Bonnier Publications.

Camilla Frank har den seneste årrække haft lederroller inden for digital markedsføring og forretningsudvikling. Her har hun arbejdet med at bygge brands, opbygge nye markeder og styrke kundeloyalitet gennem storytelling og content marketing.

Hun har samtidig et indgående kendskab til modebranchen som tidligere CEO for Copenhagen Fashion Week og til mediebranchen som tidligere chefredaktør – blandt andet på Costume og som iværksætter bag det digitalt fødte modemedie Fashion Post.

Kombinationen af redaktionel og kommerciel ledelseserfaring giver Camilla Frank værdifulde vinkler at trække ind i videreudviklingen af Costume.

Camilla kommer med en stærk journalistisk baggrund og har samtidig gode forudsætninger for at se helhedsorienteret på, hvordan brand og brugere kan interagere relevant med hinanden.

siger Birgitte Raben

Costume udkommer både på site, stories, nyhedsbreve, podcasts og magasin. Camilla Frank ser en fordel i at udkomme dagligt på flere platforme til glæde for både brugere og annoncører:

Costume er det mest interessante univers for alle, der er nysgerrige på mode og livsstil. Det er og skal være vores position. Vores opgave er at fastholde og styrke Costumes relevans som livsstilsmedie – også i en verden i konstant forandring og opbrud.

Camilla Frank

Camilla Frank starter som chefredaktør for Costume i Danmark 14. marts 2022.