Jump to content

Ny chefredaktør for Illustreret Videnskab

Jonas Kuld Rathje (45) tiltræder 1.august som chefredaktør for Illustreret Videnskab hos Bonnier Publications.

Illustreret Videnskab har siden 1984 været Nordens største populærvidenskabelige univers for forskning, natur og teknik, og udkommer i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland.

Videnskab er i dag daglige nyheder. Corona og klimaforandringer, Elon Musk, cyberkrig og elbiler. Videnskaben har erobret overskifterne, og Illustreret Videnskab har en naturlig plads i dette nyhedsbillede. Illustreret Videnskabs redaktionelle univers skal være en del af brugernes dagligdag og et sted, de søger hen

Elisabeth Halmø, EVP & indholdsdirekør hos Bonnier Publications

 Hun er tilfreds med den nye ansættelse:

Jonas Kuld Rathje er med sin erfaring, redaktionelle profil og interesseområder nærmest skræddersyet til opgaven med at løfte Illustreret Videnskab ind i fremtiden

Elisabeth Halmø, EVP & indholdsdirekør hos Bonnier Publications

På Illustreret Videnskab glæder jeg mig til at forene to af de ting, der optager mig mest: Medieudvikling med digitalt fortegn og formidlingen af det videnskabelige stof, som både er utroligt spændende og vigtigt, siger Jonas Kuld Rathje. 

Jonas Kuld Rathje

Ambitionerne er klare: 

  • Målet er at vækste Illustreret Videnskab digitalt og gøre det til det foretrukne site for videnskabelige nyheder, lyder det videre.
  • Jonas Kuld Rathje (45) kommer fra en stilling som chefredaktør på B.T.
  • Uddannet journalist og har desuden en mastergrad i ledelse.
  • Forfatter til  “Teorien om alt” med højenergifysiker Holger Bech Nielsen og har to andre bøger om universet på vej.