Jump to content

Elisabeth Halmø ny Chief Content Officer i Bonnier Publications

Bonnier Publications har ansat Elisabeth Halmø som Chief Content Officer og medlem af direktionen fra 1. maj 2020.

Elisabeth Halmø, 44 og norsk statsborger, er uddannet journalist og kommer senest fra en stilling hos Canal Digital som Nordic Director of Content & Partner Marketing i Oslo.

Tidligere i sin karriere har Elisabeth Halmø arbejdet som journalist og redaktør på både magasiner og dagblade samt startet og drevet et redaktionelt bureau med indholdsproduktion til medievirksomheder som Egmont Publishing og Schibsted i Norge. I over 15 år har Elisabeth Halmø arbejdet med digitale medier, bl.a. som chefredaktør for MSN/Microsoft, gennem sin egen virksomhed og senest hos Canal Digital.

Elisabeth har en usædvanlig kombination af erfaring med indholdsproduktion til forskellige platforme og markedsføring af indhold – tilmed på nordisk basis. Det er et utrolig godt match i forhold til netop den transformation, som vi står i. Stort engagement, dyb forståelse for interessemedier og begejstring for tværorganisatorisk samarbejde og innovation er nogle af de egenskaber, som gør at Elisabeth er den rette til at lede den redaktionelle organisation videre igennem den omstilling, der allerede er i gang

Jesper Buchvald, CEO Bonnier Publications

For Elisabeth Halmø har jobbet krævet en flytning fra Oslo til København. En flytning, som har været vanskeliggjort af den aktuelle Covid-19 situation, men med udsigt til drømmejobbet har det været en mindre barriere:

Bonnier Publications står på et meget spændende sted. Med stærke brands, en stor nordisk abonnementsforretning og med digitale abonnementer på de største titler, så er udgangspunktet rigtig godt. Transformationen kræver meget, og jeg ser frem til sammen med dygtige kolleger og medarbejdere at kunne bidrage til den udvikling.

Elisabeth Halmø

Elisabeth Halmø erstatter Jens Henneberg, som på tragisk vis afgik ved døden i august 2019.

Bonnier Publications, som er førende nordisk udgiver af specialinteresse medier, og har hovedsæde i København samt indgår i den svenske Bonnier koncern. Bonnier Publications har aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Belgien og står bag kendte titler som bl.a. Illustreret Videnskab, Historie, Gør Det Selv og I Form.