Jump to content

Kreativ video-kampagne løfter kendskab til designergrill

Witt fik stærk eksponering, over 530.000 videoafspilninger, af brandet Everdure med native advertising i BO BEDRE. Konceptet rummer ikke kun video, men også influencere.

Duften af danske sommeraftenener er duften af grill. Efterspørgslen er stor, men det er konkurrencen på markedet også. Ikke mindst når man skal udfordre brands som Weber.

Det var lige præcis det, som Witt gerne ville med luksusgrill-brandet Everdure: Opbygge og manifestere Everdures markedsposition. Første skridt var at løfte kendskabet til brandet ved at fange målgruppens interesse. Og det lykkedes.

Kendte influencere deler deres begejstring

En traditionel, taktisk produktkampagne ville ikke løse opgaven. Der var behov for at sætte fokus på målgruppens begejstring og interesse for gastronomi, design og kvalitet i udstyr og råvarer.

Derfor blev luksusbrandet Everdure matchet med en native advertising-kampagne i BO BEDRE. Det kreative koncept “En sommeraften hos…” baserer sig på udvalgte influencere, som guider til en hyggelig grillaften med familie og venner. De udvalgte er autentiske mad- og grill-entusiaster: 

Kokken Thomas Rode, sanger og tv-personlighed Mattias Hundebøll, samt kokken Jon Daniel Edlund, kendt fra Den Store Bagedyst 2018. 

Videoer når over 530.000 visninger

Kampagnen tændte virkelig noget hos målgruppen. De tre videoer med sommeraftener sammen med Thomas Rode, Mattias Hundebøll og Jon Daniel Edlund fik over 530.000 videoafspilninger på Facebook og Instagram.

Native advertising-kampagnen omfattede også små videoportrætter og artikler på BO BEDREs website, indhold i magasinet og opslag på BO BEDREs sociale medier.

Witt brugte derudover også selv indholdet på deres egne websites og sociale medier.

Kampagnen rullede første gang over skærmene i 2021 og fik et re-run i 2022 på grund af dens succes.

KONTAKT

Vil du høre mere om vores kreative annoncemuligheder?

Kontakt os gerne for hjælp eller inspiration til, hvordan du får mest udbytte for dine annoncekroner.

Henrik Mader

Salgschef
+45 20236054