Jump to content

COSTUME: Brugerne kårer Skønhedsfavoritter

Brugerne vælger deres yndling i hver kategori af skønhedsprodukter. Som annoncør er det en vigtig pris, fordi den viser, at I er brugernes favorit.

Hår, hud, makeup, velvære og selvforkælelse. Costumes brugere og læsere elsker alt om skønhed! De elsker tips om det, som passer lige til deres stil og behov, til daglig og til fest.

Den store interesse tapper vi ind i stort set hver dag. Men det er et særligt højdepunkt, når vi hvert år rammer brugernes nysgerrighed og engagement med det eventbaserede koncept Skønhedsfavoritter.

Brugerne stemmer på favoritter

Costume Skønhedsfavoritter er en award, hvor brugerne kårer deres foretrukne skønhedsprodukt i en række kategorier.

Som annoncører og producenter kan I indstille både nye og velkendte produkter. Costumes skønhedseksperter er jury og udvælger de nominerede, som brugerne kan stemme på.

Afstemningen foregår via Costumes website og er synlig på alle kanaler i Costumes univers i perioden. Vinderne af Skønhedsfavoritter bliver også offentliggjort på Costumes kanaler.

Få indsigt i markedets præferencer

Som award-koncept har prisen en særlig værdi, fordi den repræsenterer brugernes stemme og viser deres engagement i jeres brand og produkt. Det giver både jer og forbrugerne indsigt i markedet. Og det er en anerkendelse at blive favorit.

Derfor samler vi typisk også størstedelen af skønhedsbranchen omkring Costume Skønhedsfavoritter

Nominerede og vindere får større rækkevidde

Bliver jeres produkt nomineret, får I et Nomineret-logo, som I kan bruge til PR og markedsføring af samme produkt. Vinder produktet, får I selvfølgelig også et Vinder-logo til at fejre sejren med.

Så det er en god mulighed til at fortælle nye historier om jeres skønhedsprodukter både på jeres, vores og andres platforme.

Vi gennemfører Costume Skønhedsfavoritter i både Danmark og Norge. Og vi glæder os til næste runde.

Deadlines for Costume Skønhedsfavoritter

Indstillingen til Costume Skønhedsfavoritter 2023 er lukket. Datoerne for 2024 er ikke frigivet endnu, men bliver annonceret på den her side, når de er klar.

KONTAKT

Kan vi hjælpe jer i et kreativt samarbejde?

Kontakt os gerne for hjælp eller inspiration til, hvordan I rammer plet med klassisk eller kreativ annoncering.

Frederik Ohl

Salgsdirektør

Hanne Rasmussen

Key Account Manager