Jump to content

Bonnier reorganiserer annoncesalget for at styrke samlet nordisk tilstedeværelse

Bonnier Publications’ salgsafdeling bliver en del af Bonnier News’ kommercielle afdeling. ”Gennem styrket internt samarbejde kan vi skabe nye synergier og bedre muligheder for os selv og vores kunder”, siger salgsdirektør Frederik Ohl. Frederik Ohl vil i fremtiden rapportere til Bonnier News’ CCO, Alexander Lydecker, men vil også fortsat indgå i den operationelle ledelse hos Bonnier Publications.

Bonnier Publications, Nordisk udgiver af specialinteresse medier, blev for et år siden en del af Bonnier News. Bonnier News, som indgår i den svensk-ejede Bonnier-koncern, består af medievirksomheder i mange europæiske lande og med integrationen af Bonnier Publications, styrkes den internationale tilstedeværelse.

En stor del af medieindkøbene i Norden planlægges og købes i København. Derfor er Danmark generelt en strategisk vigtig position i det nordiske mediemarked. I og med at Bonnier News nu vokser både organisatorisk og med produktportefølje og rækkevidde internationalt, så ønsker vi også at blive en naturlig del i en større sammenhæng på nordisk plan. Vi ser, at det har strategisk potentiale, og jeg ser frem til sammen med vores kollegaer i Danmark at påbegynde arbejdet med at styrke Bonnier News’ position,

udtaler Alexander Lydecker, CCO i Bonnier News.

Bonnier News har i sin svenske portefølje førende nyhedsmedier som Expressen og Dagens Nyheter, og i tillæg også en portefølje af nichemedier med fokus på eksempelvis bolig, bil og mode.

Reorganiseringen får stor betydning for Bonnier Publications. Vi kommer til at repræsentere en af Nordens største medievirksomheder på det danske marked, og dermed mulighed for at sælge andre produkter fra Bonnier News portefølje af kvalitetsmedier. Med den nye organisering får vi desuden adgang til teknik, kompetencer og et netværk bestående af nogle af de dygtigste i branchen,

beretter Frederik Ohl og fortsætter:

Jeg glæder mig til i løbet af efteråret at komme rundt til kunder og samarbejdspartnere og fortælle om de nye muligheder dette giver.

Frederik Ohl, Salgsdirektør i Bonnier Publications

Om Bonnier News:
Med over 2.000 journalister er Bonnier News Sveriges førende nyhedsorganisation og den største mediekoncern i Norden. Vores ca. 200 brands omfatter en række af Sveriges største og mest kendte aviser. Vores journalistik når ud til et publikum på 6 millioner læsere, brugere, lyttere og seere hver dag. Vi er stolte forvaltere af Bonnier-familiens 200-årige tradition for uafhængig publicering og har til opgave at forfine og udvikle vores rolle i det svenske samfund.

Om Bonnier Publications:
Bonnier Publications har hovedsæde i København og indgår i den svenske Bonnier koncern. Bonnier Publications har aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Belgien og står bag kendte titler som bl.a. Illustreret Videnskab, Bo Bedre, Historie, Gør Det Selv, I Form, Bil Magasinet og Komputer for alle.