Ny chefredaktør for I Form

Sara Møller Christensen bliver I Forms nye chefredaktør og tiltræder sin nye stilling 1. marts 2017.

Sara er i øjeblikket chefredaktør på Woman og har været det siden 2011. Sara blev uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010 og havde sin praktik på Woman og TV2 Sporten. Lige efter sin uddannelse begyndte Sara på Woman og alle-rede efter et år fulgte udnævnelsen til chefredaktør.

– Vi har haft en meget omhyggelig rekrutteringsproces, som gjorde det klart, at vi havde den bedste kandidat i egne rækker. Sara Møller Christensen er nok sin genera-tions største magasintalent, samtidig med at hun har god flair for det digitale, siger Jens Henneberg, viceadministrerende direktør og publicistisk chef hos Bonnier Pub-lications.

I Form udkommer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og er Nordens største sund-hedsmagasin. Brandets websites har samtidig ledende positioner i alle lande. Der er derfor tale om en af de vigtigste chefredaktørposter hos Bonnier Publications.

– Sara er en stærk kombination af høj faglighed og en smittende entusiasme samt energi. Derfor kan Sara både udvikle magasinet og drive den digitale transformation fremad, siger Jens Henneberg.

Selv siger Sara Møller Christensen om opgaven:

– Jeg glæder mig helt vildt til at prøve kræfter med I Forms stærke – og sunde – uni-vers. Både læserne, historierne og udfordringerne er nogle helt andre, end de er på Woman, men mit mål vil være det samme: at lave det bedste og mest passionerede indhold til målgruppen. Det bliver fedt!

Som planlagt og tidligere annonceret vender chefredaktør Klaus Nygaard tilbage til Digital Foto efter at have været udlånt til I Form siden sidste sommer.

Benjamin Media, der er en del af Bonnier Publications, går i gang med finde en ny chefredaktør for Woman og forventer at kunne have stillingen besat i løbet af få må-neder.

Her er koncernen Bonnier Publications vigtigste brands. De laves i tre forskellige enheder: Bonnier Publications (DK), Benjamin Media (DK) og Bonnier Publications AB (S).