National Geographic har nu nået rekordhøjder på Instagram med 100 millioner følgere – det første brand nogensinde, der har nået dette eftertragtede tal.

National Geographic har nu nået rekordhøjder på Instagram med 100 millioner følgere – det første brand nogensinde, der har nået dette eftertragtede tal.

Med 100 millioner følgere kommer @NatGeo med på en eksklusiv liste over de mest populære Instagram-profiler, der tilhører kendisser som Beyoncé, Kim Kardashian, Justin Bieber, Taylor Swift og andre.

For at fejre denne milepæl kan @NatGeo-fans vinde en National Geographic Fotosafari til Tanzania ved at dele deres mest Nat Geo-inspirerede fotos i en 24-timers-konkurrence.

NATIONAL GEOGRAPHICS INSTAGRAM-PROFIL, @NatGeo, er nået op over 100 millioner følgere på den sociale platform, der anvendes til at dele fotos og videoer. Den kreative kontrol med @NatGeo styres overvejende af et antal af National Geographics tilknyttede fotografer, der deler de sjældne og utrolige syn, de møder i deres hverdag, og i årevis har begejstret tilhængere med deres fantastiske fotos. De fascinerende billeder, der lægges op hver dag, sammen med billedtekster med fotografernes egne ord, gør @Natgeo til en autentisk oplevelse, der vækker genklang blandt vores følgere. Med denne uges milepæl fejrer vi det særlige fællesskab mellem de umådeligt talentfulde fotografer og de fans, der elsker deres arbejde, så vel som National Geographics lange tradition for visuel historiefortælling.

“National Geographic og fotografering er gået hånd i hånd, lige siden vi først udgav fotos i vores magasin tilbage i 1889. Dengang blev vi anset for at være pionerer, og gennem Instagram her 130 år senere finder vi nye måder at skabe banebrydende visuelle historiefortællinger på. Drevet af vores dedikerede fans og umådeligt talentfulde fotografer bruger vi Instagram til at vise vores verden gennem bjergtagende billeder, der inspirerer mennesker til at tage vare på planeten. Vi er taknemmelige for og opmuntrede af, at 100 millioner mennesker gerne vil have National Geographic lige ved hånden.”
– Gary Knell, Chairman, National Geographic Partners

“National Geographic satte for længe siden barren højt for visuel historiefortælling, der knytter verden tættere sammen. På Instagram har de bragt den vision ud til en helt ny generation og et globalt fællesskab. Vi er begejstrede over at kunne lykønske dem med opnåelsen af en så bemærkelsesværdig milepæl.”
– Lila King, Head of News Partnerships, Instagram

For at fejre det fællesskab, der har gjort denne milepæl mulig, har vi lanceret en 24-timers Instagram-konkurrence på @NatGeo, der opfordrer profilens fans til at finde deres indre fotograf frem og dele deres mest Nat Geo-inspirerede fotos med hashtagget #NatGeo100contest. Klik her for at finde flere detaljer om konkurrencen og de samlede konkurrenceregler. Vinderen af førstepræmien vil modtage en National Geographic Fotosafari til Tanzania til en værdi på over $10,000.

 

Bonnier Publications står bag en spændende portefølje af mediebrands. Hvert af vores brands repræsenterer passion og værdier, som deles af forbrugere i mange lande, og det er grundlaget for den tætte relation, der dyrkes gennem de forskellige medier.