National Geographic

Et vindue til verden

National Geographics gule ramme er et vindue til verden i går, i dag og i morgen: Gennem enestående reportager og fotos inviteres læseren på en jordomrejse, der går tæt på mennesker, natur, historiens gåder, spændende opdagelser, aktuelle globale udfordringer og den nyeste forskning. NG’s skribenter og fotografer er kendte for at være blandt de dygtigste i verden.

Magasinet, der giver inspiration til at tage vare på verden

Bag magasinet står det almennyttige selskab National Geographic Society, der yder støtte til videnskab, undervisning, naturbevaring, opdagelser og talrige ekspeditioner, der bringer ny viden direkte hjem fra felten. Siden 1888 har selskabet støttet over 10.000 projekter, blandt andet gennem regionale legatfonde som Global Exploration Fund–Northern Europe med base i Stockholm. På verdensplan udkommer magasinet på 38 forskellige sprog og har 50 millioner læsere. Bonnier Publications har været licensudgiver af magasinet på dansk, svensk, norsk og finsk siden år 2000.

Chefredaktør - Bøger & bookazines og National Geographic Hanne-Luise Danielsen
+45 3917 2193
Send mail

Her er koncernen Bonnier Publications vigtigste brands. De laves i tre forskellige enheder: Bonnier Publications (DK), Benjamin Media (DK) og Bonnier Publications AB (S).