I Form

Gør kvinders sunde mål til virkelighed

En sund og aktiv hverdag, hvor man føler sig på toppen og er fuld af energi og overskud, er et privilegium, som rigtig mange kvinder vil kæmpe for. Men det kræver både viden og værktøjer at blive den sundeste, stærkeste og gladeste udgave af sig selv, og præcis den pakkeløsning er I FORMs spidskompetence. Derfor har I FORM lige siden 1987 været Nordens største mediebrand om kvinders sundhed.

Træning, kost, sundhed og motivation er de fire bærende søjler i I FORMs univers, både på print og digitalt. Magasinet fyrer op under læserens lyst til at komme i gang og blive ved – med effektive træningsprogrammer, kostplaner og motivationsmetoder og madopskrifter, der får hendes tænder til at løbe i vand. Med få klik får hun også adgang til en hel perlerække af redskaber i I FORMs omfattende digitale univers, der gør det sjovere og nemmere end nogensinde at nå de sunde mål, hun drømmer om. Uanset om det er en stærk og veltrænet krop, et langt godt liv eller en sundere balance mellem arbejde og familieliv.

I FORM-kvinden er typisk nysgerrig, ambitiøs og travl. Hun vil helt ned i detaljen forstå, hvad der sker i hendes krop, når hun lever sundt (og mindre sundt). Hun forventer troværdig guidehjælp til at træffe de rigtige valg i sundhedsjunglen og vil gerne skrue på både træning, sundhed og de mentale knapper på én gang for at opnå de bedste resultater. Og det kan hun, hvis hun vil, takket være I FORMs store netværk af eksperter. De holder hende opdateret med den nyeste viden om alle de sider af sundhed, der er vigtige for hende – og gør den brugbar for hende i hverdagen.

Nordens største mediebrand om sundhed for kvinder siden 1987

Udkommer også i Sverige, Norge og Finland.

Chefredaktør - Aktiv Træning og I Form Sara Møller Christensen
+45 3917 2241
Send mail

Bonnier Publications står bag en spændende portefølje af mediebrands. Hvert af vores brands repræsenterer passion og værdier, som deles af forbrugere i mange lande, og det er grundlaget for den tætte relation, der dyrkes gennem de forskellige medier.