Aktiv Træning

– Gør det sjovt at komme i topform

Aktiv Træning inspirerer, rådgiver og guider aktive mænd og kvinder der sætter pris på motion og træning i en sund og aktiv hverdag. Du får masser af hjælp og inspiration til at have det sjovt med din træning, komme i bedre form og på alle måder få det maksimale ud af den tid, du bruger i løbeskoene, i fitnesscenteret, på racercyklen, mountainbiken eller hvad der nu er din favorit-motion. På Aktiv Trænings redaktion er holdningen, at træning og en sund livsstil skal være drevet at lyst og glæde. Det sikrer gode oplevelser, giver ny energi og overskud i dagligdagen og fastholder de gode, sunde vaner! Derfor er både det store månedlige magasin og vores omfattende site, aktivtræning.dk, fyldt med inspiration, veloplagte guider, udførlige programmer, brugbare tips og råd og instruktive øvelser – lige til at bruge. Og på aktivtræning.dk finder du også et væld af af enkle, effektive øvelsesvideoer.

Aktiv Træning tester også alt det nyeste udstyr – så man undgår irriterende fejlkøb – og giver gode råd om kost og sundhed, og hvordan man forebygger skader og sygdomme. Alt sammen sker i samarbejde med landets førende eksperter inden for motion, sundhed, træning og kost.

Vi tror på, at det skal være sjovt at leve sundt og aktivt

Du kan også fordybe dig i spændende portrætter og interviews med både kendte og ukendte personer, for hvem motion og sundhed betyder noget for deres liv. Og som kan være inspirerende for andre med appetit på et aktivt liv. Ligesom du også altid finder velskrevne, underholdende artikler, som sætter tidens trends og tendenser i perspektiv – eller beretter om unikke oplevelser, store præstationer og inspirerende aktive rejser.

Aktiv Træning udkommer også i Sverige og Norge.

Chefredaktør - Aktiv Træning og I Form Sara Møller Christensen
+45 3917 2241
Send mail

Bonnier Publications står bag en spændende portefølje af mediebrands. Hvert af vores brands repræsenterer passion og værdier, som deles af forbrugere i mange lande, og det er grundlaget for den tætte relation, der dyrkes gennem de forskellige medier.