Cookie- og privatlivspolitik

Redaktionssekretær til vikariat på Illustreret Videnskab

Er videnskab din lidenskab?

Nu har du chancen for at følge astronomerne til fjerne kvasarer, mikrobiologerne ind i cellens kerne, og palæontologer på sporet af kridttidens kæmper. Illustreret Videnskab søger en vikarierende redaktionssekretær, der kan omdanne de vigtigste opdagelser fra forskningens frontlinje til artikler, som begejstrer vores to millioner læsere i 14 lande.

Som redaktionssekretær på Illustreret Videnskab er din fornemste opgave at “oversætte” tør fagjargon og kompliceret stof. Og sammen med freelanceskribenter, layoutere og tegnere formidle videnskab så fængende, at alle kan være med.

Du er en nysgerrig, sprogstærk journalist som kan tage ansvar, tænke i billeder og er god til at samarbejde. Dine arbejdsopgaver er bl.a. at:

  • få artikelideer
  • vinkle skarpt
  • coache freelanceskribenter
  • opfinde fortælleformer
  • gennemskrive manuskripter
  • udtænke forklarende tegninger
  • skrive fængende rubrikker.

… og bevare overblikket, når du skal nå det hele samtidig.

Du skal hovedsageligt arbejde med artikler i det trykte magasin, men kommer også til at levere stof til nettet og Facebook.

Illustreret Videnskab er et vidtforgrenet brand med printmagasin, bogudgivelse, events, rejser, streamingtjeneste og meget andet. Redaktionen er travl og kravene til den journalistiske kvalitet er høj, men stemningen er afslappet og uformel. Vi er en del af Bonnier Publications A/S og har til huse på Østerbro i København, hvor alle medarbejdere bl.a. har adgang til motionsrum, kantine- og frugtordning, og kunstklub.

Skriv i din ansøgning hvilke emner inden for bladets stofområde, du er stærkest i, og hvad du ville gøre anderledes i magasinet.

Tiltrædelse er snarest muligt. Arbejdstiden er 37,5 timer ugentligt inkl. frokost. Vikariatet løber frem til 1. august 2018.

Send din ansøgning mærket “Redaktionssekretær til IV” senest mandag den 22. januar 2018 kl 12.00 til [email protected] Samtaler vil finde sted i uge 4 og 5.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte medredaktør Ebbe Rasch på telefon 3917 2323 eller e-mail [email protected]

Du kan læse mere om os på http://bonnierpublications.com.

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier AB – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande. Bonnier Publications A/S er beliggende på Østerbro i København og består af en blanding af redaktionelle og administrative afdelinger med ca. 300 medarbejdere.

Bonnier Publications A/S indgår i Koncernen Bonnier Publications, som via datterselskaber producerer og udgiver blade, websites, bøger og DVD’er i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland. Blandt de mest kendte titler er I FORM, Gør Det Selv, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Historie, National Geographic, Digital Foto og Aktiv Træning.