Cookie- og privatlivspolitik

Kendt for sine fantastiske
fotos og spændende reportager

50 millioner læsere på
38 forskellige sprog

Har finansieret over
10.000 forsknings-
projekter

www.natgeo.dk

National Geographic

– et vindue til verden

National Geographics gule ramme er et vindue til verden i går, i dag og i morgen: Gennem enestående reportager og fotos inviteres læseren på en jordomrejse, der går tæt på mennesker, natur, historiens gåder, spændende opdagelser, aktuelle globale udfordringer og den nyeste forskning. NG's skribenter og fotografer er kendte for at være blandt de dygtigste i verden.

Bag magasinet står det almennyttige selskab National Geographic Society, der yder støtte til videnskab, undervisning, naturbevaring, opdagelser og talrige ekspeditioner, der bringer ny viden direkte hjem fra felten. Siden 1888 har selskabet støttet over 10.000 projekter, blandt andet gennem regionale legatfonde som Global Exploration Fund–Northern Europe med base i Stockholm. På verdensplan udkommer magasinet på 38 forskellige sprog og har 50 millioner læsere. Bonnier Publications har været licensudgiver af magasinet på dansk, svensk, norsk og finsk siden år 2000.

Redaktion

Kontakt redaktionen på National Geographic Danmark på:
[email protected]

Annoncering i bladet

Klik her for yderligere information om annoncering i National Geographic.

Kundeservice

Klik her, eller ring på 39 10 30 00.

Hjemmeside

Læs om det nyeste nummer, se flotte fotogallerier, og gå på opdagelse i National Geographics nyheder på magasinets hjemmeside, hvor du også kan uploade egne pletskud og deltage i konkurrencen om månedens bedste læserfoto.
www.natgeo.dk

Chefredaktør

Lotte Juul Nielsen
[email protected]

“Magasinet, der giver inspiration
til at tage vare
på verden”