Cookie- og privatlivspolitik

Udkommer i 21 lande på
3 forskellige kontinenter

Har i alt ca. 3 millioner
læsere på verdensplan

4000 har abonneret på
bladet siden nr. 1 i 1984

www.illvid.dk

Illustreret Videnskab

– mere end 25 år i videnskabens tjeneste

Lige siden bladets start i 1984 har Illustreret Videnskab været Nordens største magasin om videnskab, natur og teknik. I dag udkommer magasinet, som stadig produceres i Bonnier Publications' hovedsæde i København,
i 21 lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Letland, Grækenland, Litauen, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, USA, Australien, New Zealand, Tyskland, Estland, Slovenien, Italien, Thailand og Canada.

Illustreret Videnskab beskæftiger sig med verdens førende forskning inden for alle grene af videnskaben. Artiklerne i hvert magasin bliver til i et tæt samarbejde mellem redaktionen og fagfolk på de forskellige videnskabelige områder. Fra hele verden henter redaktionen billedmateriale hjem fra internationalt førende fotografer og billedbureauer. Magasinet er desuden kendt for sine unikke illustrationer, som på en letforståelig måde forklarer indviklede sammenhænge, der ikke kan udtrykkes i ord.

Redaktion

Redaktionen på Illustreret Videnskab kan kontaktes på www.illvid.dk/Kontakt, hvor der kan sendes både idéer og kommentarer til artikler, spørgsmål til brevkassen Spørg os og indlæg til Skriv til os-sektionen.

Annoncering i bladet

Klik her for yderligere information om annoncering i Illustreret Videnskab.

Kundeservice

Klik her, eller ring på 39 10 30 00.

Hjemmeside

Læs mere om mennesket, naturen, jorden, universet, kultur, historie og den nyeste teknologi på magasinets hjemmeside.
www.illvid.dk

Chefredaktør

Sebastian Relster
[email protected]

“Vi tager læseren på en opdagelsesrejse
i videnskabens verden”