Cookie- og privatlivspolitik

Projektleder til Customer Communications & Analytics

Vil du være med til at styre spændende udviklingsprojekter med kundekommunikation i centrum? Så er det måske dig, der skal være vores nye projektleder.

Du vil blive en del af Customer Communications & Analytics Management (CCA), som er en del af Marketing. Sammen med et team af analytikere, kreative specialister og projektledere vil du være med til at drive udviklingen af kommunikationen og kontakten til vores kunder.

CCA’s primære ansvarsområde er at sikre den gode kundeoplevelse med udgangspunkt i data. Det er vores opgave at fastholde og udvikle vores relation og kontakt til kunden i forbindelse med vores magasiner samt vores spin off- og digitale produkter. Du får 8 dygtige og kompetente kollegaer samt en bred kontaktflade med såvel den øvrige marketingafdeling samt resten af koncernen.

Dine arbejdsopgaver:
Du vil komme til at arbejde med mange forskellige typer udviklingsopgaver, herunder:

 • Udformning og projektledelse af forskellige udviklingsstrategier i afdelingen
 • Styring af specifikke strategiindsatser, herunder præsentationer for ledelsen.
 • Ansvar for teknisk udvikling af kundekommunikationsværktøjer
 • Deltage som repræsentant for CCA i større udviklingsprojekter på tværs af afdelinger
 • Udforme tekniske kravspecifikationer til andre afdelinger og eksterne partnere
 • Ansvar for at strukturere tekniske løsninger og kommunikation efter gældende lovgivning og regler på området
 • Overvågning/udvikling af tidligere implementerede kommunikationsindsatser.

Dine kvalifikationer:

 • Du har erfaring med projektledelse og har et solidt kendskab til projektstyringsværktøjer
 • Du formår at lede tværgående projekter med forskellige afdelinger og interessenter
 • Du har arbejdet med B2C
 • Du har arbejdet med tekniske forandringsprocesser – gerne både internt og i den eksterne kundeinteraktion
 • Du har god økonomisk forståelse og erfaring med at drive projekter, som bygger på økonomiske beregninger/opfølgninger.
 • Du er tryg ved teknik og har erfaring med at drive projekter af teknisk art
 • Du har arbejdet med projekter, hvor markedsføringsloven har haft indflydelse.
 • Du har solide kundskaber i Microsoft Office-pakken.

Om dig:
Du er glad og positiv af natur. Du har en struktureret tilgang til dit arbejde og kan holde mange bolde i luften. Du er ambitiøs, og er ikke bange for at yde en ekstra indsats, hvis det kræves. Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med dine opgaver, og du skal være god til at indgå i sparring med forskellige kollegaer.

Du tilbydes:
Gode arbejdsvilkår, i et kreativt miljø, hvor du sammen med engagerede kollegaer arbejder for at skabe den gode kundeoplevelse. Vi sidder i et åbent kontormiljø, har en god og uformel tone og prioriterer, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn tilsvarende dine kvalifikationer.

Vi har 6 ugers ferie og fri mellem jul og nytår. Pensionsordning, sundhedssikring, ulykkesforsikring og flextid. Vi har desuden medarbejderforening, kunstklub, fitnessrum, massage, kantine og frugtordning. Arbejdstiden er på 37,5 timer ugentligt inkl. frokost.

Du kan læse mere om os på http://bonnierpublications.com.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Customer Communications and Analytics Management, Erik Larsson, på telefon 24 69 81 88.

Lyder jobbet som den rette udfordring for dig, så send din ansøgning og CV mærket ”Projektleder” til [email protected] hurtigst muligt.

Vi indkalder kandidater løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier AB – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande. Bonnier Publications A/S er beliggende på Østerbro i København og består af en blanding af redaktionelle og administrative afdelinger med ca. 300 medarbejdere.

Bonnier Publications A/S indgår i Koncernen Bonnier Publications, som via datterselskaber producerer og udgiver blade, websites, bøger og DVD’er i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland. Blandt de mest kendte titler er I FORM, Illustreret Videnskab, Gør Det Selv, Komputer for alle, Historie, National Geographic, Digital Foto og Aktiv Træning.