Cookie- og privatlivspolitik

Portrait Visual Dialogue Specialist til Customer Communications & Analytics

Arbejder du i Portrait Visual Dialogue, og leder du efter nye spændende muligheder for at skabe fremtidens 1 til 1-kommunikation? Så er det måske dig, der skal være vores nye specialist på området.

Du vil blive en del af Customer Communications & Analytics Management (CCA), som er en del af Marketing. Sammen med et team af analytikere, kreative specialister og projektledere vil du være med til at drive udviklingen af kommunikationen og kontakten til vores kunder.

CCA’s primære ansvarsområde er at sikre den gode kundeoplevelse med udgangspunkt i data. Det er vores opgave at fastholde og udvikle vores relation og kontakt til kunden i forbindelse med vores magasiner samt vores spin off- og digitale produkter. Du får 8 dygtige og kompetente kollegaer samt en bred kontaktflade med såvel den øvrige marketingafdeling samt resten af koncernen.

Dine arbejdsopgaver:
Du vil komme til at arbejde med mange forskellige typer udviklingsprojekter, hvor vi anvender Portrait Visual Dialogue, herunder:

 • Agere som super-user i Portrait Visual Dialogue
 • Arbejde med den programtekniske udvikling af personificeret kommunikation
 • Deltage i strategiske udviklingsprojekter
 • Udvikling og eksekvering af arbejdet med automatiseret personlig kommunikation
 • Afdelingens ekspert inden for Portrait Visual Dialogue og vil i samarbejde med øvrige interne interessenter udvikle kommunikation på mange forskellige projekter
 • Oprette dialoger og selektioner samt arbejde med udsendelse af digital kommunikation
 • Ansvarlig for softwaren, herunder udformningen af krav til den løbende udvikling hos vores leverandør
 • Ansvarlig for al intern uddannelse i Portrait Visual Dialogue
 • Supportfunktion i Portrait Visual Dialogue over for øvrige interne brugere.

Dine kvalifikationer:

 • Solid erfaring med Portrait Visual Dialogue på specialistniveau
 • Erfaring med CRM kommunikation inden for B2C
 • På pædagogisk vis lære teknisk viden fra dig
 • God forståelse for databasemarkedsføring
 • Erfaring med at oprette dialoger og selektioner samt udsendelse af digital kommunikation
 • Kendskab til SQL databaser
 • Erfaring med at drive egne projekter fra start til slut
 • Evnerne til at stille krav til leverandører og interne afdelinger.

Om dig
Du er glad og positiv af natur. Du har en struktureret tilgang til dit arbejde og kan holde mange bolde i luften. Du er ambitiøs og er ikke bange for at lægge en ekstra indsats, hvis det kræves. Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med dine opgaver, og du skal være god til at indgå i sparring med forskellige kollegaer.

Du tilbydes:
Gode arbejdsvilkår, i et kreativt miljø, hvor du sammen med engagerede kollegaer arbejder for at skabe den gode kundeoplevelse. Vi sidder i et åbent kontormiljø, har en god og uformel tone og prioriterer, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn tilsvarende dine kvalifikationer.
Vi har 6 ugers ferie og fri mellem jul og nytår. Pensionsordning, sundhedssikring, ulykkesforsikring og flextid. Vi har desuden medarbejderforening, kunstklub, fitnessrum, massage, kantine og frugtordning. Arbejdstiden er på 37,5 timer ugentligt inkl. frokost.

Du kan læse mere om os på http://bonnierpublications.com.

Yderligere oplysninger og ansøgning:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Customer Communications and Analytics Management, Erik Larsson, på telefon 24 69 81 88.

Lyder jobbet som den rette udfordring for dig, så send din ansøgning og CV mærket ”VD Specialist” til [email protected] hurtigst muligt.

Vi indkalder kandidater løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier AB – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande. Bonnier Publications A/S er beliggende på Østerbro i København og består af en blanding af redaktionelle og administrative afdelinger med ca. 300 medarbejdere.

Bonnier Publications A/S indgår i Koncernen Bonnier Publications, som via datterselskaber producerer og udgiver blade, websites, bøger og DVD’er i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland. Blandt de mest kendte titler er I FORM, Illustreret Videnskab, Gør Det Selv, Komputer for alle, Historie, National Geographic, Digital Foto og Aktiv Træning.