Cookie- og privatlivspolitik

Online bannerudvikler til projektansættelse i reklameafdeling

Bonnier Publications A/S søger en fagligt stærk og energisk web- og online grafiker, som brænder for reklame.

Vi er ved at teste et nyt online bannerproduktionssystem, og søger derfor en dygtig og nysgerrig web- og online grafiker til tre måneders projektansættelse.

Du skal vedligeholde vores bannermarkedsføring og udvikle nye måder at bruge bannerproduktionssystemet på. Det kræver, at du kan lide at presse programmet og teste nye løsninger. Du vil få selvstændigt ansvar for udførelse og kvalitetssikring af opgaverne.

Som web- og online grafiker vil du blive en del af vores inhouse reklameafdeling og marketingteam. Reklameafdelingen består af fem passionerede medarbejdere, der blandt andet laver video, trykte kampagner og online markedsføring.

Vi forventer at du:

  • Er struktureret
  • Har et godt grafisk øje
  • Har HTML5 erfaring
  • Har kendskab til bannerproduktionssystemer
  • Har stor erfaring med udvikling af websites
  • Er initiativrig og selvkørende.

Du tilbydes:
Gode arbejdsvilkår, i et kreativt miljø, hvor du sammen med engagerede kollegaer sidder i et åbent kontormiljø. Vi har en god og uformel tone og prioriterer, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde.

Vi har pensionsordning, sundhedssikring, ulykkesforsikring og flextid. Vi har desuden medarbejderforening, kunstklub, fitnessrum, massage, kantine og frugtordning. Arbejdstiden er på 37,5 timer ugentligt inkl. frokost.

Varighed: 3 måneders projektansættelse med mulighed for forlængelse.

Tiltrædelse: Snarest.

Du kan læse mere om os på http://bonnierpublications.com/.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kreativ udviklingschef, Ole Vorm Nielsen, på telefon 25 56 05 00 eller på mail [email protected].

Lyder jobbet som den rette udfordring for dig, så send din ansøgning og CV mærket ”Bannerudvikler” til [email protected] senest 19. maj kl. 12.00.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier AB – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande. Bonnier Publications A/S er beliggende på Østerbro i København og består af en blanding af redaktionelle og administrative afdelinger med ca. 300 medarbejdere.

Bonnier Publications A/S indgår i Koncernen Bonnier Publications, som via datterselskaber producerer og udgiver blade, websites, bøger og DVD’er i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland. Blandt de mest kendte titler er I FORM, Illustreret Videnskab, Gør Det Selv, Komputer for alle, Historie, National Geographic, Digital Foto og Aktiv Træning.