Cookie- og privatlivspolitik

Loyalitetsspecialist til CRM

Vil du være med til at udvikle Bonnier Publications’ nye loyalitetskoncept? Så er det måske dig, der skal være vores nye specialist på området.

Du vil blive en del af CRM, som er en del af Marketing. Sammen med et team af analytikere, kreative specialister og projektledere vil du være med til at drive udviklingen af kommunikationen og kontakten til vores kunder.

CRM's primære ansvarsområde er at sikre den gode kundeoplevelse med udgangspunkt i data. Det er vores opgave at fastholde og udvikle vores relation og kontakt til kunden i forbindelse med vores magasiner samt vores spin off- og digitale produkter. Du får 8 dygtige og kompetente kollegaer samt en bred kontaktflade med såvel den øvrige marketingafdeling samt resten af koncernen.

Dine arbejdsopgaver:
Du vil komme til at arbejde med mange forskellige typer loyalitetsprojekter på nordisk plan, herunder:

 • Udvikling af en langsigtet loyalitetsstrategi
 • Budget- og resultatansvar for vores fordelsshop, MoreShop.
 • Opfølgning og rapportering
 • Styring af omkostninger samt analyse af lønsomheden af loyalitetsprojektet
 • Samarbejde med eksterne partnere
 • Kontakt med redaktører og øvrigt personale i Marketing for at kommunikere og optimere arbejdet med loyalitetskonceptet
 • Research, markedsovervågning samt idégenerering.

Dine kvalifikationer:

 • Mindst tre års erfaring inden for forbrugerloyalitet
 • God erfaring med e-handel
 • Forhandlingsevner og erfaring med eksterne samarbejdspartnere
 • Erfaring med langsigtede strategier og opfølgning via delmål
 • Erfaring med præsentationer over for ledelsen
 • Det er et plus, hvis du har erfaring med indsatser på tværs af nordiske markeder
 • Solide kundskaber i Microsoft Office-pakken.

Om dig:
Du er glad og positiv af natur. Du har en struktureret tilgang til dit arbejde og kan holde mange bolde i luften. Du er ambitiøs og er ikke bange for at lægge en ekstra indsats, hvis det kræves. Du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med dine opgaver, og du skal være god til at indgå i sparring med forskellige kollegaer.

Du tilbydes:
Gode arbejdsvilkår, i et kreativt miljø, hvor du sammen med engagerede kollegaer arbejder for at skabe den gode kundeoplevelse. Vi sidder i et åbent kontormiljø, har en god og uformel tone og prioriterer, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn tilsvarende dine kvalifikationer.

Vi har 6 ugers ferie og fri mellem jul og nytår. Pensionsordning, sundhedssikring, ulykkesforsikring og flextid. Vi har desuden medarbejderforening, kunstklub, fitnessrum, massage, kantine og frugtordning. Arbejdstiden er på 37,5 timer ugentligt inkl. frokost.

Du kan læse mere om os på http://bonnierpublications.com/.

Yderligere oplysninger og ansøgning:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for CRM & Offering, Jesper Lylloff, på telefon 50 69 31 89.

Lyder jobbet som den rette udfordring for dig, så send din ansøgning og CV mærket ”Loyalitetsspecialist” til [email protected].

Vi indkalder kandidater løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Stillingen er en fastansættelse med opstart hurtigst muligt.

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier AB – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande. Bonnier Publications A/S er beliggende på Østerbro i København og består af en blanding af redaktionelle og administrative afdelinger med ca. 300 medarbejdere.

Bonnier Publications A/S indgår i Koncernen Bonnier Publications, som via datterselskaber producerer og udgiver blade, websites, bøger og DVD’er i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland. Blandt de mest kendte titler er I FORM, Illustreret Videnskab, Gør Det Selv, Komputer for alle, Historie, National Geographic, Digital Foto og Aktiv Træning.