Cookie- og privatlivspolitik

Layoutchef til et af Nordens mest læste magasiner

En af Nordens største magasinsucceser, Illustreret Videnskab Historie, søger en layoutchef.

  • Du bliver chef for en gruppe fagligt stærke og arbejdsomme layoutere
  • Du kan hjælp os med at udvikle brand såvel som medarbejdere
  • Du er selv en dygtig layouter, men også en knalddygtig chef.
  • Du forstår, at ansvar og uddelegering får medarbejdere til at vokse.

Du er:

... visionær og ambitiøs
Du træder ind i ledelsesgruppen sammen med chefredaktøren og redaktionschefen, og vi glæder os til at se dig bidrage med idéer og projekter til bladets strategiske linje på alle platforme.

... udstyret med en frodig fantasi
Vi vil gerne udfordres og overraskes, så du skal være i stand til at tænke nyt, anderledes og i visse tilfælde vildt. Samtidig bevarer du selvfølgelig overblikket over bladets flow og skruer ned igen, når det er påkrævet.

... vild med stofområdet
Vi håber, at du er en af dem, der har knuselsket din gamle historielærer og kan blive fuldstændig opslugt af historiske dokumentarfilm. Men mindre kan også gøre det, så længe du kan komme til at se det smukke i støvede pyramider og tunge kampvogne.

... en hamrende dygtig layouter
Du skal være i stand til at inspirere og udvikle din layoutgruppe. Det gør man bedst ved at gå forrest, og derfor er det et krav, at du er hamrende dygtig til hele Adobe-pakken og i stand til at forvandle selv den mest billedsvage sag til bladets lækreste artikel.

Vi er:

... sjove, søde og ambitiøse
Du træder ind på en velfungerende redaktion med dygtige medarbejdere på alle poster. Vi tror på, at forskellighed er en styrke, og at maskinen først kører bedst, når alle tandhjul er fintunede til netop deres opgave. Omgangstonen er afslappet, ambitionerne høje og de faglige diskussioner udviklende.

... en stor solstrålehistorie
Historie har de sidste 10 år (næsten) kunnet gå på vandet. I dag udkommer bladet i 10 lande og er vokset til at være et stort brand med ambitiøse bogserier, et hav af særudgivelser, spændende læserrejser, nye digitale projekter i støbeskeen og en sund kerneforretning i det oprindelige magasin.

Redaktionen tæller 15 m/k’ere, heraf udgør layoutafdelingen fire stk., inkl. layoutchef. Vi er en del af Bonnier Publications A/S og har til huse på Østerbro.

Vi tilbyder en arbejdstid på 37,5 timer ugentligt, inkl. frokost, løn og pension efter overenskomst med Dansk Journalistforbund, flekstid, 6 ugers ferie samt fri mellem jul og nytår. Vi har desuden medarbejderforening, kunstklub, motionsrum, massage, kantine og frugtordning.

Du kan læse mere om os på http://www.bonnierpublications.com/.

Er du interesseret?
Vi håber at se din ansøgning senest torsdag den 29. juni 2017[email protected]. Mærk ansøgningen “Layoutchef” . Samtaler vil blive afholdt løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Henrik Elling på 41 77 00 10.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier AB – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande. Bonnier Publications A/S er beliggende på Østerbro i København og består af en blanding af redaktionelle og administrative afdelinger med ca. 300 medarbejdere.

Bonnier Publications A/S indgår i koncernen Bonnier Publications, som via datterselskaber producerer og udgiver blade, websites, bøger og DVD’er i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland. Blandt de mest kendte titler er I FORM, Illustreret Videnskab, Gør Det Selv, Komputer for alle, Historie, National Geographic, Digital Foto og Aktiv Træning.