Cookie- og privatlivspolitik

Layoutare till Bonnier Publications i Köpenhamn

Vi söker nu tre drivna layoutare till vår trevliga och engagerade grupp som producerar populärvetenskapliga historiska magasin. Vi söker dig med mycket god formkänsla och flerårig erfarenhet av att arbeta med tidningar och trycksaker. Du är en kreativ och positiv person, van att jobba i team, där du både kan arbeta i en etablerad struktur och utveckla din produkt. Du kan arbeta med flera saker samtidigt, producera i högt tempo, och själv leta upp och värdera bildmaterial.

Vi arbetar med magasinen Allt om Historia, Populär Historia, Släkthistoria och Militär Historia. Vi jobbar på svenska, men sitter från och med februari 2018 i Köpenhamn. Vi arbetar på Mac.

Goda kunskaper i Adobe Indesign och Photoshop är ett krav, kunskaper i Illustrator är meriterande. Intresse för historia är en förutsättning och goda kunskaper inom området meriterande.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, med inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast i maj 2018.

Att vara anställd på Bonnier Publications innebär att man omfattas av bland annat följande:

  • 6 veckors semester, pensionsplan, ledigt mellan jul och nyår samt personalförmåner som sjukförsäkring, olycksförsäkring, personalförening, konstklubb, gym, massage, personalrestaurang, frukt med mera.
  • 37,5 timmars arbetstid per vecka, inklusive en halvtimmes lunch per dag.
  • Lön enligt avtal med Dansk Journalistforbund.

För frågor om tjänsten kontakta layoutchef Per Idborg [email protected], tel +46 701 64 62 75.

Intresserad?
Skicka din ansökan med CV och arbetsprover till [email protected] Märk ansökan “Layoutare Allt om Historia” . Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.

Du kan läsa mer om oss på http://bonnierpublications.com.

Bonnier Publications A/S är en del av Bonnier AB – Nordens ledande mediekoncern med cirka 175 bolag i 21 länder. Bonnier Publications A/S ligger på Österbro i Köpenhamn och består av en blandning av redaktionella och administrativa avdelningar med cirka 300 medarbetare.

Bonnier Publications A/S ingår i koncernen Bonnier Publications, som via dotterföretag producerar och ger ut tidningar, webbsidor, böcker och DVD:er i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Nederländerna. Bland titlarna finns Allt om Historia, Populär Historia, Släkthistoria, Militär Historia, I FORM, Illustrerad Vetenskap, Gör Det Själv, PC-tidningen, Världens Historia, National Geographic, Digital Foto och Aktiv Träning.