Cookie- og privatlivspolitik

 
Danmarks største computermagasin!
 
Oplag: 32.592

Læsertal: 140.000
 
 
www.komputer.dk

Komputer for alle

Danmarks suverænt største pc-magasin

Komputer for alle er et helt unikt magasin på det nordiske marked, der hjælper læserne med såvel de daglige it-udfordringer som at blive bedre softwarebrugere og følge med i den hurtige udvikling inden for udstyr.

Målgruppe
Med en stor interesse for teknologi, it og internet er størstedelen af læserne mænd (3/4) mellem 35 og 64 år med en mellem til høj husstandsindkomst.

Magasinindhold
Komputer for alle hjælper – via letforståelige trin for trin-vejledninger – læserne med ubesværet at bruge deres pc'er til selv avancerede gøremål. Dermed inviterer siderne i magasinet til grundig læsning og god fordybelse. Mest populære er de utallige tips og tricks, der findes i hvert eneste nummer, og samtidig står magasinet for landets mest omfattende og seriøse test af pc'er, tilbehør og andet digitalt udstyr. Derfor er omtale i Komputer for alle blevet et referencepunkt for mange virksomheder i it-branchen.

www.komputer.dk
Et website, der henvender sig til alle med en pc i hjemmet. De populære sider byder bl.a. på daglige test af computerudstyr, pc-guider og temasider. Siderne hjælper enkelt og instruktivt den enkelte bruger med at forstå sin pc samt at vurdere og udvælge det bedste udstyr.

Komputer for alle – annonceinformationer 2011

Annoncepriser, deadlines, temaer
Redaktionel profil, læser-/annoncørprofil, oplag og læsertal
Onlineannoncering komputer.dk
Samlet annonceprisliste Komputer for alle 2011
Læserprofil Komputer for alle 1H 2011

Print-annoncesalg
Lars Grindsted
Key Account Manager

Direkte telefon: +45 39 17 20 15
Mobil: +45 24 69 81 82
[email protected]

Online-annoncesalg
Jesper Elmgren Korskjær
Key Account Manager

Direkte telefon: +45 39 17 21 57
Mobil: +45 27 88 09 07
[email protected]