Cookie- og privatlivspolitik

Illustreret Videnskab søger digital journalist med videnskab i blodet

Flyder videnskaben tykt i dine årer, elsker du digital formidling, og kan du skrive både smil og begejstret forståelse ud af alt fra tonstung tech til fossiler, feromoner og fjerne galakser, så er du lige den, vi leder efter.

Illustreret Videnskab, som er en del af Bonnier Publications, mangler præcis dig til et vikariat på den digitale nyhedsredaktion, hvor du vil få mulighed for at sætte dit præg på et af de mest alsidige magasinbrands i landet.

Du kan:

 • Dine digitale journalistiske virkemidler i søvne
 • Se videnskabelige historier overalt
 • Vinkle med kant og skrive, så læserne begejstres.
 • Ikke få nok af hverken bjørnedyr, exoplaneter eller neuroscience.

Du har:

 • En udpræget interesse for videnskab i alle dens former
 • Erfaring med digital journalistik og engagerende indhold
 • Kendskab til spilleregler og virkemidler på social media
 • Meget gerne erfaring med produktion af nyhedsbreve og content marketing.

Du er:

 • Storforbruger af social media og forelsket i digitale og multimediale fortælleformer
 • Hooked på korte deadlines, hurtige leverancer og masser af ansvar.
 • Tændt på at understøtte Danmarks mest succesfulde videnskabsmagasins læserrejser, bogværk og abonnementssalg med målrettet indhold og motiverende tekster.
 • Idérig, engageret og frem for alt nysgerrig på læsernes vegne.

Mangler du at kunne sætte kryds ved et enkelt punkt eller to, går det nok alligevel. Din interesse for videnskab og din kærlighed til digital journalistik vil sammen med dit store engagement og din idérigdom rigeligt sikre, at du hurtigt kommer efter resten.

Stillingen er et tidsbegrænset vikariat af syv måneders varighed med tiltrædelse 1. august 2017.

Vi tilbyder en arbejdstid på 37,5 timer ugentligt inklusiv frokost, løn og pension efter overenskomst med Dansk Journalistforbund, flextid, 6 ugers ferie samt fri mellem jul og nytår. Vi har desuden medarbejderforening, kunstklub, fitnessrum, massage, kantine og frugtordning.

Du kan læse mere om os på http://www.bonnierpublications.com/.

Er du interesseret:
Send os en ansøgning senest søndag den 25. juni 2017 med strålende eksempler fra din digitale pen og din store idérigdom til [email protected]. Mærk ansøgningen "Digital journalist”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte digital teamleder Jakob Priess på 20 65 11 69 eller publicistisk direktør Sebastian Relster på 40 95 17 17.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier AB – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande. Bonnier Publications A/S er beliggende på Østerbro i København og består af en blanding af redaktionelle og administrative afdelinger med ca. 300 medarbejdere.

Bonnier Publications A/S indgår i Koncernen Bonnier Publications, som via datterselskaber producerer og udgiver blade, websites, bøger og DVD’er i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland. Blandt de mest kendte titler er I FORM, Illustreret Videnskab, Gør Det Selv, Komputer for alle, Historie, National Geographic, Digital Foto og Aktiv Træning.