Cookie- og privatlivspolitik

Digital Forretningsudvikler søges til et af Nordens førende mediehuse!

Til vores digitale afdeling søger vi en ambitiøs og innovativ digital forretningsudvikler, som skal indgå i vores team indenfor digital innovation og produktudvikling hos Bonnier Publications.

Som en del af Forretningsudvikling i Digital har du fokus på at skabe fremtidige kommercielt bæredygtige produkter til husets portefølje af brands. Du vil have ansvar for idégenerering og konceptudvikling i den helt tidlige fase af udviklingen af nye digitale produkter. Du kommer til at arbejde på tværs af organisationen i tæt samarbejde med både marketing, salg, redaktioner, projektledere og udviklere. Vi arbejder tæt sammen i et mindre, agilt team, hvor vi konstant udvikler nye kommercielle koncepter ud fra forskellige frameworks og metoder. Det er derfor vigtigt, at du har et growth mindset, er idérig og ikke er bange for hurtigt og effektivt at eksekvere i en hverdag med mange ubekendte.

Din profil
Du har en sammensat baggrund og har prøvet lidt af hvert. Måske har du tilmed prøvet at starte dit eget. Det er fint, hvis du har arbejdet med den kommercielle del af digitale medier før, men du kan også komme fra en anden branche. Det væsentligste er, at du har næse for nye digitale og kommercielle muligheder, en god forståelse for målgrupper og segmenter og ikke kan lade være med at forretningsudvikle og ser det som en disciplin i sig selv. Det er en fordel, hvis du også har arbejdet med innovationsprocesser, opstillet business cases og/eller har erfaring med digital marketing og formidling.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

  • Opsøge og arbejde med idéudvikling/ideation for at sikre en stabil pipeline af digitale produkter
  • Opsøge og søsætte interne og eksterne partnerskaber og samarbejder ift. nye digitale produkter
  • Udfærdige tidlige konceptbeskrivelser og overordnede konceptuelle mockups
  • Udarbejde business cases i samarbejde med produktejere fra andre afdelinger
  • Arbejde med vores interne udviklingsteam om produktionsfærdige design og koncepter
  • Samarbejde om nye digitale formater i mindre projektteams på tværs af organisationen.

Vi tilbyder
6 ugers ferie, samt fri mellem jul og nytår. Pensionsordning, sundhedssikring, ulykkesforsikring og flextid. Vi har desuden medarbejderforening, kunstklub, motionsrum, massage, kantine og frugtordning. Arbejdstiden er på 37,5 timer ugentligt inkl. frokost.

Praktisk

  • Send din ansøgning til [email protected] og skriv “Digital Forretningsudvikler” i emnefeltet
  • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Forretningsudvikling Mia Jung på 28 53 66 33.
  • Vi indkalder løbende til samtaler
  • Tiltrædelse snarest muligt.

Du kan læse mere om os på http://www.bonnierpublications.com/.

Bonnier Publications A/S er en del af Bonnier AB – Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande. Bonnier Publications A/S er beliggende på Østerbro i København og består af en blanding af redaktionelle og administrative afdelinger med ca. 300 medarbejdere.

Bonnier Publications A/S indgår i Koncernen Bonnier Publications, som via datterselskaber producerer og udgiver blade, websites, bøger og DVD’er i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Holland. Blandt de mest kendte titler er I FORM, Gør Det Selv, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Historie, National Geographic, Digital Foto og Aktiv Træning.