Cookie- og privatlivspolitik

Bøger og dvd'er

Succes med serier

Bonnier Publications udgiver også løbende nye, egenproducerede bøger og dvd'er, ofte om emner, der er beslægtet med indholdet i vores magasiner. Både bogværker og dvd-serier sælges i abonnement, og nogle af de seneste års største succeser har været Danmarks store GØR DET SELV LEKSIKON, det ambitiøse 12-binds bogværk Videnskabens Univers samt dvd-serierne Håndværkerskolen og Træn hjemme med I Form.

Aktuelt udgiver vi den ambitiøse bogserie Historiens Højdepunkter, der byder på nytænkende historieformidling, hvor den dramatiske fortælling er omdrejningspunktet. Historiens største helte og skurke vækkes til live med levende sprog, slagmarkens dramaer genopstår på detaljerede kort, og banebrydende opfindelser forklares med store gennemarbejdede illustrationer.

Ud over det udgiver vi eksklusivt på licens en række dvd-serier inden for historie og videnskab, indkøbt hos nogle af de bedste inden for genren, eksempelvis BBC, Discovery Channel og History Channel.

Vi udgiver også bøger inden for trænings- og sundhedsområdet, hvor Effektiv styrketræning og Flad mave nu og altid er sidste skud på stammen.